© 2007 - 2019 tourist-informator.info. all rights reserved
RECHERCHER recherche avancée Réservation
uncover map ▼

Pension La Vasile Zalau


Pensione Zalau
Pension La Vasile Zalau

Zalau

Str. Corneliu Coposu, Nr. 115

47.174211, 23.071284

montrer le numéro

   ̶

1.5 km

58.4 km

60.8 km

Pourquoi il est si spécial Pension La Vasile Zalau:
+ add to planner

Présentation générale - Pension La Vasile Zalau

Type de logement: Pensione Zalau

Catégorie: 2 ETOILES

La ville: accomodation Zalau

Comté: accomodation Salaj comté

La zone: accomodation Transylvanie

Nombre total de chambres: 15

Capacité: 37what's nearby
Rechercher à proximité
  • hébergement
  • gastronomie
  • services
  • attraction
  • événements
city info

EXPERIENCE DES TOURISTES Pension La Vasile

Ils ont été ici: 1 As-tu été ici?
Ils veulent y revenir: 0 Es-que tu veux y revenir?
Ils veulent y arriver: 0 Es-que tu veux y arriver?
La location est préférée par: 0 Tu aimes la location?
IMPRESSIONS NÉGATIVES (2) IMPRESSIONS POSITIVES (0) TOURIST PHOTOS
claudiu claudiu
Groupe d'amis 9 Septembre 2014, 12:24 bucuresti, ro
La receptie te intampina un tip arogant in trening care te pune sa platesti inainte camera eventual masa. Dupa ce ai platit iti spune sa nu stai cu lumina aprinsa , sa nu curga apa cand te speli pe dinti , sa nu apesi pe butonul mare la WC daca ai facut pipi ( cine are butonul mare...pt.ca aproape toate sunt desfiintate). Specialitatea bucatarului este "PIURE" , un fel de CM 17 in constructii...Daca sarbatoriti ceva in restaurant , va sfatuiesc sa nu iesiti la dans pentru ca farfuria , chiar daca mai are mancare pe ea , tacamurile sunt pe masa , va disparea la fel si bautura...Acelasi tip in trening are grija de toate acestea chiar si de inchiderea aparatelor de AC. Nu faceti greseala sa ii cereti factura sau chitanta pentru ca trebuie sa aduca contabila de acasa sa completeze asa ceva ...iar daca aceasta este in concediu va trebui sa va prelungiti si dvoastra sejurul la tipul in trening (n.r. VASILE) . Chiar daca stati la etajul 2 si credeti ca ati scapat de mirosul de bucatarie , va inselati dar este mai bine decat sa deschideti veluxul si sa va intre fumul de pe cosul de evacuare . Ca sa concluzionez (ar mai fi multe de spus) , va sfatuiesc sa ocoliti acesta locatie.Aveti multe alte optiuni !  
Vasiliu Razvan
Couple jeune 4 Juillet 2013, 12:05 Zalau, Romania
Camere foarte murdare si fara patura suplimentara. Am umblat noaptea cu paznicul pensiunii sa iau paturi din alte camere. Regret enorm ca mi-am petrecut noaptea nuntii aici si in plus, deoarece in camera nasilor era foarte murdar, i-am lasat pe ei in camera destinata noua. In alta camera unde a stat un prieten nu erau nici macar covor sau mocheta pe jos. Nu recomand la nimeni, o sa va convingeti si singuri daca discutati cu patronul pensiunii care cel mai bine poate fi descris: smecheras care merge pe principiul "facem cumva sa fie bine sefu"! Nu recomand!  
Cette section présente strictement les opinions et les pareilles des utilisateurs du site publiées à la demande et avec leurs accord. Tourist Informator fait tout le possible pour éliminer les messages diffamateur, calomnieuses ou offenseuses et il ne peut pas être fait responsable pour le contenu de cette section.
20.0%
Ils ont voté 2 Personnes
Ton vote: -
Ajouter l’impression, l’opinion, ta pareille sur la location. Le change d’expérience aide aussi autres voyageurs pour meilleur choisir. Nous vous remercions.
Ajouter nouvelle impression
Vous devez être authentifiés pour ajouter impressions.
lorem ipsum

loading ...