© 2007 - 2024 tourist-informator.info. all rights reserved
RECHERCHER recherche avancée Réservation
uncover map ▼

Bekecs Restaurant Miercurea Nirajului


Restaurant Miercurea Nirajului
Bekecs Restaurant Miercurea Nirajului

Miercurea Nirajului

Str. Plopilor, Nr. 10

46.533217, 24.804419

montrer le numéro

   ̶

0.4 km

75.2 km

30.5 km

Pourquoi il est si spécial Bekecs Restaurant Miercurea Nirajului:
+ add to planner
9:00 - 22:00
Program

Présentation générale - Bekecs Restaurant Miercurea Nirajului

what's nearby
Rechercher à proximité
  • hébergement
  • gastronomie
  • services
  • attraction
  • événements
city info

EXPERIENCE DES TOURISTES Bekecs Restaurant

Ils ont été ici: 1 As-tu été ici?
Ils veulent y revenir: 0 Es-que tu veux y revenir?
Ils veulent y arriver: 0 Es-que tu veux y arriver?
La location est préférée par: 0 Tu aimes la location?
IMPRESSIONS NÉGATIVES (1) IMPRESSIONS POSITIVES (0) TOURIST PHOTOS
Barabs Lajos-Zsolt
Groupe d'amis 26 Juin 2017, 20:59
13 éve dolgozom a vendéglátásban, mint zenész. Ez idő alatt rengeteg helyen megfordultunk Erdély-szerte és a határokon kívül egyaránt, de még ilyen fogadtatásban soha nem részesültünk, mint a Bekecs vendéglátó egységben. Amint elkezdtük felszerelni a hangszereket a vendéglőbe, megérkezett a vendéglő tulajdonosa, aki annak ellenére, hogy soha nem találkozott velünk, nem volt semmilyen előzetes információja rólunk, elkezdett mindenféle negatív jelzőkkel illetni, mint "nem tudom, hogy minek kell ennyi felszerelés hozzá nemértőknek" - jelzem, zeneakadémiát végeztünk, "én tudom előre, ha ennyi hangszer van, akkor itt hangos lesz a zene, és minőségtelen", meg hogy lefogjuk fárasztani a vendégeket, ezért korán elfognak menni (reggel 6-ig tartott a buli), és amennyiben hangosan zenélünk, ő majd lekapcsolja az áramot, és még folytathatnám a sort. Nagyon hosszú kioktatásban volt részünk, és mindezt nagyon megalázó hangnemben közölte velünk. A döbbenettől szó szerint ledermedtünk. Egyszerűen nem tudtuk mire vélni ezt az attitűdöt. Miután kidühöngte magát, a kollégám (aki zongoratanár) megkérdezte, hogy tényleg komolyan gondolja amiket mondott? A válasz az volt, hogy ő teljesen így gondolja, és hogyha mi mentünk hozzá, akkor az ő szabályai szerint kell működnünk. Ezek után amibe csak lehetett mindenbe belekötöttek (hogy, a hangfalakat ne oda tegyük, a tokokat vigyük ki az autóba, stb.). Reggel amint véget ért a lakodalom, rögtön jöttek, hogy gyorsan szedjük össze a felszerelést, mert nekik másnap is programjuk van. Egyszerűen leírhatatlan ahogyan viselkedtek (a főnök és a főnöknő, valamint a "főpincérek") velünk. Az biztos, hogy többé soha nem megyünk ide! A kedvesség alapvető dolog kéne legyen a vendéglátásban (szerintem)...  
Cette section présente strictement les opinions et les pareilles des utilisateurs du site publiées à la demande et avec leurs accord. Tourist Informator fait tout le possible pour éliminer les messages diffamateur, calomnieuses ou offenseuses et il ne peut pas être fait responsable pour le contenu de cette section.
12.0%
Ils ont voté 2 Personnes
Ton vote: -
Ajouter l’impression, l’opinion, ta pareille sur la location. Le change d’expérience aide aussi autres voyageurs pour meilleur choisir. Nous vous remercions.
Ajouter nouvelle impression
Vous devez être authentifiés pour ajouter impressions.
lorem ipsum

loading ...