© 2007 - 2024 tourist-informator.info. all rights reserved
RECHERCHER recherche avancée Réservation
uncover map ▼

Valdir Tour Craiova


Voyage Bureau Craiova
Valdir Tour Craiova

Craiova

Str. Muncitoare, Nr. 3

44.318935, 23.821105

montrer le numéro

   ̶

0.6 km

178.5 km

5.5 km

Pourquoi il est si spécial Valdir Tour Craiova:
+ add to planner
-
Program

Présentation générale - Valdir Tour Craiova

In cei peste 20 de ani de experienta in domeniul turismului, am incercat sa ne concentram eforturile pentru a oferi o gama larga de servicii atat in domeniul turismului intern cat si al celui international. Indiferent de optiunea ta (vacante cu buget redus sau vacante de lux), trebuie sa stii ca toate aceste servicii turistice reprezinta, la categori­a lor, cea mai buna oferta privind raportul pret-calitate. Apeland la specialistii agentiei noastre vei plati mai putin :- pentru ca detinem propriile autocare, microbuze si masini.- pentru ofertele ce includ transportul cu avionul utilizam cele mai bune aeronave de pe piata romaneasca in sistem charter- pentru ca optinem discounturi de cantitate - rezervam pentru clientii nostrii in avans vile, hoteluri, locuri pentru avion si croaziere, astfel optinem discounturi de cantitate de la furnizori.- pentru ca iti platesti vacanta asa cum doresti - in momentul rezervarii se achita un avans de 30%, urmand ca diferenta sa o poti achita in cate rate doresti, cu pana la 14 zile inaintea plecarii.- pentru ca beneficiezi de reduceri- avem discounturi pentru grupurile organizate si pentru cei care rezerva din timp. Tot aici puteti gasi :- cele mai atractive vacante individuale, - sejururi cu avionul, - tururi de orase europene, - vacante mediteraneene, - sejururi la ski, - circuite cu caracter cultural - si pentru ca incurajam turismul romanesc, iti putem pune la dispozitie bilete pe litoralul Marii Negre, statiuni montane, Delata Dunarii, statiuni balneare,- vacante extreme.
what's nearby
Rechercher à proximité
  • hébergement
  • gastronomie
  • services
  • attraction
  • événements
city info

EXPERIENCE DES TOURISTES Valdir Tour

Ils ont été ici: 0 As-tu été ici?
Ils veulent y revenir: 0 Es-que tu veux y revenir?
Ils veulent y arriver: 0 Es-que tu veux y arriver?
La location est préférée par: 0 Tu aimes la location?
IMPRESSIONS NÉGATIVES (0) IMPRESSIONS POSITIVES (0) TOURIST PHOTOS
Pas d’impressions ajoutées.

Sois tu le premier qui écrit.
Cette section présente strictement les opinions et les pareilles des utilisateurs du site publiées à la demande et avec leurs accord. Tourist Informator fait tout le possible pour éliminer les messages diffamateur, calomnieuses ou offenseuses et il ne peut pas être fait responsable pour le contenu de cette section.
Cet objectif n’a pas été voté. Sois le premier qui le vote!
Ton vote: -
Ajouter l’impression, l’opinion, ta pareille sur la location. Le change d’expérience aide aussi autres voyageurs pour meilleur choisir. Nous vous remercions.
Ajouter nouvelle impression
Vous devez être authentifiés pour ajouter impressions.
lorem ipsum

loading ...