© 2007 - 2024 tourist-informator.info. all rights reserved
SUCHEN Erweiterte suche Reservierung
uncover map ▼

Villa Borsec Borsec (Bad Borseck)


Villa Borsec (Bad Borseck)
Villa Borsec Borsec (Bad Borseck)

Borsec (Bad Borseck)

Str. Carpaţi, Nr. 115

46.977178, 25.569971

zeige die Telefonnummer

   ̶

1.7 km

62.9 km

57.6 km

Warum ist so besonders Villa Borsec Borsec (Bad Borseck):
+ zum Reiseplaner
Keine freie Zimmer

Allgemeine Infos - Villa Borsec Borsec (Bad Borseck)

Undeva în inima munţilor, într-o zonă încă din vremuri căutată şi apreciată de renumiţi medici balneologi pentru cura de aer, apă minerală şi mai ales liniste, Vila Borsec, vă aşteaptă să petreceţi câteva zile în tr-o atmosferă caldă şi relaxantă.

Aici, esenţa vieţii se completează cu ceva aparte, oferindu-vă posibilitatea petrecerii unor zile de adevarată relaxare; zile petrecute vizitând frumuseţi încă neexplorate şi încheiate cu o binemeritată odihnă în una dintre cele 14 camere confortabile: cu baie proprie, LCD- Cablu, internet wireless gratuit, caldură reglabilă în pardoseală la parter, apă caldă şi căldură non stop.

Vila dispune de restaurantul cald şi plăcut, terasa special amenajată pentru training-uri de aprox. 45-50 persoane, grătarul şi soba de gătit afară şi parcarea proprie supravegheată video.

La parter este încălzire în pardoseală, maşină de spălat, fier de călcat şi o încăpere amenajată pentru schiuri şi clăpari.

În cazul grupurilor organizate, se pot organiza diverse evenimente (Ex: cumătrii, nunţi, botez, aniversări, team-building).

Tot în cazul grupurilor organizate sau la comandă, în beciul frumos amenajat se pot face degustări de vinuri din cele vechi, lichioruri, pălincă, ţuică de cazan asortate cu plăcinte calde făcute la vatră.

Este situată la 250 m de pârtiile de schi din Borsec, la băile minerale din zona de agrement Poiana Zânelor se poate ajunge în 10 minute de mers pe jos.

Autogara din Borsec se află la 1,5 km, iar gara din Topliţa şi aeroportul din Târgu Mureş la 25 km, respectiv 130 km. Oaspeţii pot beneficia contra unui cost suplimentar de un serviciu de transfer de la aceste locaţii.

what's nearby
Suche in der Nähe
  • unterkünfte
  • gastronomie
  • dienstleistungen
  • attraktionen
  • veranstaltungen
city info

REVIEWS Villa Borsec

Hier waren schon: 0 Warst du schon hier?
Möchte nochmals kommen: 0 Möchtest du nochmals kommen?
Möchte hinfahren: 0 Möchtest du hinfahren?
Gefällt: 0 Gefällt es dir?
NEGATIVE EINDRÜCKE (0) POSITIVE EINDRÜCKE (0) TOURIST FOTOS
Keine Bemerkungen.

Fügen Sie als Erster hinzu.
Diese Bewertung ist die subjektive Meinung eines Individualreisenden und nicht die von Tourist Informator oder Partnerunternehmen.
Keine vote vorhanden
Dein Vote: -
Neue Eindruck + Fotos hinzufügen
Sie müssen angemeldet sein, um Eindrücke hinzufügen
lorem ipsum

loading ...