© 2007 - 2019 tourist-informator.info. all rights reserved
RECHERCHER recherche avancée Réservation
uncover map ▼

Pension Lucica Busteni


Pensione Busteni
Pension Lucica Busteni

Busteni

Str. Emil Racovita, Nr. 3

45.421596, 25.542072

montrer le numéro

pensiunea.lucica@t-i.ro

1.3 km

7.7 km

103.8 km

Pourquoi il est si spécial Pension Lucica Busteni:
+ add to planner

Réservations en ligne - Pension Lucica Busteni

  • Réservation
  • DEMANDE D'INFORMATION
 
what's nearby
Rechercher à proximité
  • hébergement
  • gastronomie
  • services
  • attraction
  • événements
city info

EXPERIENCE DES TOURISTES Pension Lucica

Ils ont été ici: 1 As-tu été ici?
Ils veulent y revenir: 1 Es-que tu veux y revenir?
Ils veulent y arriver: 1 Es-que tu veux y arriver?
La location est préférée par: 1 Tu aimes la location?
IMPRESSIONS NÉGATIVES (2) IMPRESSIONS POSITIVES (1) TOURIST PHOTOS
Mihai Tecau
Couple jeune 23 Août 2012, 9:28 Arad, Romania
Problema principala cu aceasta pensiune este ca femeia de servici e si receptionera si instalator si tamplar. Cand am ajuns am primit o camera care avea patul rupt, cu greu am fost mutati in alta camera unde curgea apa in baie. Ne-au spus ca o sa se rezolve dar cum ei nu au contract cu nimeni din zona trebuia asteptat sa vina cineva de la Bucuresti. Am fost deci din nou mutati cu bagaje intr-o camera la mansarda care nu era inca curatata, dar am acceptat si asa. Seara cand ne-am intros de la plimbare usa era blocata si ei nu aveau pe cine sa cheme sa o deschida. Dupa 2 ore de scandal au adus pe cineva si am putut intra in camera. A fost cea mai obositoare experienta din viata mea, am mers acolo sa ne relaxam si am plecat un pachet de nervi.  
Andreea Filiceanu
Couple mûr 21 Août 2012, 13:15 Timisoara, Romania
Pesiunea asta a fost construita sa vina prietenii patonului din Bucuresti sa faca chefuri. Am fost acolo cu familia, ne-am cazat si seara cand ne-am intros de la masa era o gelagie de nedescris. Am intrebat la receptie ce sa intampla si am aflat ca au venit prietenii patronului sa faca chef. La 2,3,4 dimineata am sunat repetat la receptie sa rog sa se ia masuri dar receptionera a zis ca asta e situatia si ca ei sunt clienti fideli. Intr-un tarziu receptionera a sunat la politie ca au inceput sa sparga usile si sa devasteze tot si la 5 dimineata s-au calmat. A doua zi am discutat cu receptionera care era rusinata si ne-a spus ca nu are ce sa fac si asta se intampla aproape in fiecare weekend. Vin diferiti "baieti de dorobanti", prieteni cu patronul si fac chefuri acolo. Nu recomand pentru cine doreste liniste sau un weekend de relaxare.  
lucica.pensiunea
Couple jeune 29 Juin 2012, 9:48
foarte frumoasa pensiunea.o sa revenim cu drag  
Cette section présente strictement les opinions et les pareilles des utilisateurs du site publiées à la demande et avec leurs accord. Tourist Informator fait tout le possible pour éliminer les messages diffamateur, calomnieuses ou offenseuses et il ne peut pas être fait responsable pour le contenu de cette section.
35.0%
Ils ont voté 4 Personnes
Ton vote: -
Ajouter l’impression, l’opinion, ta pareille sur la location. Le change d’expérience aide aussi autres voyageurs pour meilleur choisir. Nous vous remercions.
Ajouter nouvelle impression
Vous devez être authentifiés pour ajouter impressions.
lorem ipsum

loading ...