© 2007 - 2024 tourist-informator.info. all rights reserved
RECHERCHER recherche avancée Réservation
uncover map ▼

Wellness Tusnad Baile Tusnad
Recommandé


Wellness & Spa Baile Tusnad
Wellness Tusnad Baile Tusnad

Baile Tusnad

Centru, Lângă Lacul Ciucaş

46.146953, 25.857141

montrer le numéro

   ̶

http://

0.8 km

0.5 km

43.9 km

Pourquoi il est si spécial Wellness Tusnad Baile Tusnad:
+ add to planner
10:00 - 21:00
Program
what's nearby
Rechercher à proximité
  • hébergement
  • gastronomie
  • services
  • attraction
  • événements
city info

EXPERIENCE DES TOURISTES Wellness Tusnad

Ils ont été ici: 7 As-tu été ici?
Ils veulent y revenir: 6 Es-que tu veux y revenir?
Ils veulent y arriver: 6 Es-que tu veux y arriver?
La location est préférée par: 7 Tu aimes la location?
IMPRESSIONS NÉGATIVES (2) IMPRESSIONS POSITIVES (3) TOURIST PHOTOS
Csak egy Székely
Groupe d'amis 30 Août 2015, 12:23
Nem kell minden jött ment hisztériájára felülni, mert, hogy eljönnek Erdélyben és azt hiszik az övék a világ. Elégedetlenkednek, és persze reklamálnak. Minden formában megpróbálnak lejáratni (tisztelet a kivétel) Az előző negatív véleményhez csak annyit szólnék, hozzá, hogy Illet volna a bejáratnál elolvasni, hogy mit tartalmaz a belépő ára és nem utólag hisztizni. Tudni kell, hogy két nyelven MAGYARUL is ! ki van írva a szabályzat, a házi rend vagy is a program. Tehát illene elolvasni bár azt, ami nagybetűs. Továbbá nem nevezhető koszosnak a fürdő, de ha igen akkor mit keres egy elit Magyar a koszos Tusnádi fürdőben? Maradjon otthon. Ennyit a negatívumról. A pozitív az, hogy minket tisztességes kiszolgáltak és nagyon jó élményeink és megtapasztalásaink voltak a fürdővel kapcsolatban, nem beszélve a víz tisztaságáról és kellemes melegségéről medencénként. Zárszóként. Nyitott szemekkel kell járni nem csak a fejünkből kinézni, mert Magyarországon is képesek az embert pénz nélkül hagyni a kedves testvéreink.(volt sajnos részünk belőle ) Ez csak egy székely megtapasztalása és véleménye.  
D.Nagyné Benkő Krisztina
Famille avec petits enfants 23 Août 2015, 14:38
Nagyon nagyott csalódtam a Tusnádi élményfürdőben.Magyarországról 700km-ről voltunk 2015,aug.21.-én a fűrdőben.A pénztáros hölgynek emlitettem előszőr vagyunk itt ,hogy működnek itt a dolgok.Semmiről nem tájékoztatott főleg a lényegről, elfelejtette küzölni ,hogy a jegy amiért 105 lejt fizettünk csak 3h szól.De azt tudta közölni ,hogy a 13 éves lányom nem kaphat gyerek jegyet mert sajnos túl magas.Mikor jönnénk ki közlika pénztárnál, mivel 3h túl voltunk bent fizessünk még 85 Lejt.Mondanom sem kell váltanunk kellett még forintott ,hogy ki tudjuk fizetni.Persze ki fizettük mert becsület így diktálja.De igazságtalannak tartom mert ha ezt tudom 3h elött ki jövők.Igy a 4,5h fürdésünk 14 000 ezer forintba került az élményfürdőnek nem nevezhető koszos fűrdőben.Felháboritó,hogy hogy le húzzák a Magyart.Itthon ebből a pézből 3-szor elmegyünk és nem ilyen helyre.Többet az életbe be nem megyünk de remélem aki ezt olvassa az is megondolja.  
bencze lajos
Couple mûr 13 Février 2015, 10:27
Erdemes kiprobalni,nekunk nagyon tetszik visszajaro vendegek vagyunk.  
Farkas Imre
Couple mûr 13 Février 2015, 10:12
nagyon jo  
BEDO EDITH
Couple senior 19 Janvier 2014, 18:42 SEPSISZENTGYORGY, ROMANIA
 
Asztalos Sándor
Couple senior 27 Décembre 2013, 12:14 sepsikőröspatak, romania
Végre ezt is megértük-bravo  
Cette section présente strictement les opinions et les pareilles des utilisateurs du site publiées à la demande et avec leurs accord. Tourist Informator fait tout le possible pour éliminer les messages diffamateur, calomnieuses ou offenseuses et il ne peut pas être fait responsable pour le contenu de cette section.
83.7%
Ils ont voté 7 Personnes
Ton vote: -
Ajouter l’impression, l’opinion, ta pareille sur la location. Le change d’expérience aide aussi autres voyageurs pour meilleur choisir. Nous vous remercions.
Ajouter nouvelle impression
Vous devez être authentifiés pour ajouter impressions.
lorem ipsum

loading ...