© 2007 - 2024 tourist-informator.info. all rights reserved
KERESÉS bővített keresés Foglalás
uncover map ▼

Veronica Panzió Moieciu de Sus (Felsőmoécs)


Panzió Moieciu de Sus (Felsőmoécs)
Veronica Panzió Moieciu de Sus (Felsőmoécs)

Moieciu de Sus (Felsőmoécs)

Str. Principală, Nr. 121

45.442746, 25.329911

mutasd a telefonszámot

   ̶

0.7 km

20.1 km

113.7 km

Miért különleges  Veronica Panzió Moieciu de Sus (Felsőmoécs):
+ utazástervezőbe
Aktualizálatlan diszponibilitás

nincsenek árak megadva

Általános bemutató - Veronica Panzió Moieciu de Sus (Felsőmoécs)

Szálláshely típusa: Panzió Moieciu de Sus (Felsőmoécs)

Minőségi besorolás: 3 MARGARÉTÁS

Település: accomodation Moieciu de Sus (Felsőmoécs)

Megye: accomodation Brassó megye

Zóna: accomodation Erdély, accomodation Rucar Bran, accomodation Barcaság, accomodation Törcsvár-Moécs-Fundáta

Szobák száma: 14 db.

Férőhelyek: 28 fő

Mielőtt felkeresnéd ezt az objektumot kérdezd meg, hogy az érkezésed napján milyen program- és árváltoztatásokra, kedvezményekre, esetleg foglaltságra számíthatsz.
Kérdezni szeretnék valamit Tájékoztatást kérek az újdonságokról
Este locul unde veti gasi linistea de care aveti nevoie pentru o destindere completa de mediul aglomerat citadin, iar privelistea care vi-se deschide in fata ochilor, chiar de pe terasele pensiunii este uluitoare. Gazdele pensiunii sunt primitoare, oameni de-ai locului, care te fac sa te simti ca 'acasa'. Pensiunea Veronica va ofera cazare in 2 cladiri: Corpul A compus din: - 5 camere duble matrimoniale, dotate cu Tv, la doua bai; - 10 camere duble matrimoniale dotate cu Tv, bai proprii; - sala de mese ( de 38 pers. ); bucatarie utilata; - doua gratare, zidite si acoperite la dispozitie; - apartament cu 2 camere duble decomandate (ambele camere au grup sanitar propriu si Tv), bucatarie utilata, living si terasa. Apartamentul are intrare separata de restul camerelor din corpul A. - cafe_bar; - apa calda in permanenta; Corpul B ( Casuta 1 ) este compus din: 2 camere duble mari si luminoase: o camera la parter dotata cu grup sanitar propriu, Tv, pat matrimonial si bucatarie utilata; iar cealalta camera la etaj, dotata cu grup sanitar propriu, Tv si doua paturi (unul martimonial si unul de o persoana). La ambele camere intrarea se face din exterior. Apa calda si apa rece este in permanenta; Gratar la dispozitie; Casuta 1 este amplasata la 50 m distanta de corpul A, pe deal, iar bagajele sunt carate pana acolo cu o remorca. De asemenea Pensiunea Veronica va pune la dispozitie trei foisoare, amplasate in curte, ideale pt servirea mesei in aer liber, gratar, iar pt a veni in intimpinarea copiilor oferim plimbari cu poneii(gina si Gimmy cu sania sau calare) si cu Atv-ul (mini Atv); Pensiunea Veronica detine mult spatiu verde, pretabil si pt plaja, parcare proprie in curte, leagan si mini-ferma (iepuri, porumbei, fazani, prepelite, rate, gaste, gaini, bibilici, oi, vaci, ponei, porci); In sezonul de iarna, copii se pot bucura de derdelus, chiar in curtea pensiunii. De la ferestrele camerelor cat si de pe terasele pensiunii se pot admira versantii muntosi de care sunt inconjurate cele doua cladiri (m-tii Bucegi si m-tii Piatra Craiului), dealurile frumos inverzite, cat si intreaga statiune Moieciu de Sus, o priveliste de vis.
what's nearby
Keresés a vonzáskörzetben
  • szálláshelyek
  • gasztronómia
  • szolgáltatások
  • látnivalók
  • események
city info

UTAZÓK VÉLEMÉNYE Veronica Panzió

Itt volt: 0 Te voltál már itt?
Szeretne visszatérni ide: 0 Szeretnél visszatérni ide?
Szeretne eljutni ide: 0 Szeretnél eljutni ide?
A hely tetszik: 0 Neked tetszik ez a hely?
NEGATíV VÉLEMÉNYEK (0) POZITíV VÉLEMÉNYEK (0) TURISTÁK KÉPEI
Nincsenek hozzászólások.

Légy te az első aki megosztja véleményét másokkal.
Erre az objektumra még nem szavazott senki. Légy te az első
Szavazásod: -
Vélemények cseréje segíti a helyes döntéshozást. Véleményezd te is
Új vélemény + fotók hozzáadása
Új hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Ha korábban regisztráltál már oldalunkon, akkor lépjél be, ha nem, akkor pár perc alatt regisztrálhatod magad.
lorem ipsum

loading ...