© 2007 - 2024 tourist-informator.info. all rights reserved
KERESÉS bővített keresés Foglalás
uncover map ▼

Casa Bunicii Predeál


Panzió Predeál
Casa Bunicii Predeál

Predeál

Sos Nationala 28

45.474216, 25.562674

mutasd a telefonszámot

   ̶

3.4 km

13.5 km

108.5 km

Miért különleges  Casa Bunicii Predeál:
+ utazástervezőbe

nincsenek árak megadva

Általános bemutató - Casa Bunicii Predeál

Szálláshely típusa: Panzió Predeál

Minőségi besorolás: 3 CSILLAGOS

Település: accomodation Predeál

Megye: accomodation Brassó megye

Zóna: accomodation Erdély, accomodation Barcaság

Szobák száma: 10 db.

Férőhelyek: 24 fő

Mielőtt felkeresnéd ezt az objektumot kérdezd meg, hogy az érkezésed napján milyen program- és árváltoztatásokra, kedvezményekre, esetleg foglaltságra számíthatsz.
Kérdezni szeretnék valamit Tájékoztatást kérek az újdonságokról
Cum tii drumul spre Predeal, dinspre Bucuresti venind, inaintea podului cu postul de control, pe partea dreapta, o sa-ti sara-n ochi o casuta galbena, cocheta, cu flori la ferestre si inimioare la obloane. Casa Bunicii este o pensiune pe gustul tau, primitoare si vesela, intima si frumos amenajata. Fie ca vii iarna la schi, fie ca vii vara la soare, poti sa-ti faci vacanta asa cum ai visat. Te asteapta o terasa insorita in fata casei si una cu mult mai draguta in spate, unde Bunica a amenajat pentru tine gratar pentru barbeque, nu de alta, dar e pacat de privelistea incantatoare catre padurea de brazi din spatele casei. Fiindca gateste foarte bine si are mereu tot ce-ti doresti, Bunica se supara daca vii cu pachetelul de-acasa (mancare, bautura). Acum e mult mai simplu sa vizitezi imprejurimile. Bunica s-a motorizat, iar acum cu noul Renault Grand Scenic de 7 locuri poti face multe excursii Soferul va face calatoria pana la orice destinatie de tipul celei de mai jos iar tu poti savura o bere sau un pahar de vin cu prietenii in aerul curat al Carpatilor Meridionali. De aceea, in camera vei gasi o harta a zonei pe care o poti folosi cu incredere cat timp esti la Casa Bunicii. Pensiunea dispune de - 8 camere duble, dotate cu pat matrimonial, si grup sanitar cu cabina de dus - 1 camera mansardata cu un pat matrimonial si grup sanitar cu jacuzzi - 2 aparamtent mansardate cu cate un pat matrimonial si canapea extensibila si grup sanitar cu jacuzzi - sala de intalniri formata din sala de mese, canapele si fotolii din piele, semineu, flipchart si internet wiereless Dotari si servicii: - personal calificat pentru deservire si menaj permanent - parcare - gradina cu gratar, balansoar si loc de joaca pentru copii - restaurant - living elegant cu semineu - grup sanitar si tv cablu in fiecare camera - jacuzzi pentru camerele mansardate - camere cu balcon - loc comun de intalnire - max 20 persoane - transfer / transport cu masina bunicii - Renault Scenic - plata cu cardul - internet wireless - fax / telefon / imprimanta la dispozitie - frigider, microunde, aragaz la dispozitie
what's nearby
Keresés a vonzáskörzetben
  • szálláshelyek
  • gasztronómia
  • szolgáltatások
  • látnivalók
  • események
city info

UTAZÓK VÉLEMÉNYE Casa Bunicii

Itt volt: 0 Te voltál már itt?
Szeretne visszatérni ide: 0 Szeretnél visszatérni ide?
Szeretne eljutni ide: 0 Szeretnél eljutni ide?
A hely tetszik: 0 Neked tetszik ez a hely?
NEGATíV VÉLEMÉNYEK (0) POZITíV VÉLEMÉNYEK (0) TURISTÁK KÉPEI
Nincsenek hozzászólások.

Légy te az első aki megosztja véleményét másokkal.
Erre az objektumra még nem szavazott senki. Légy te az első
Szavazásod: -
Vélemények cseréje segíti a helyes döntéshozást. Véleményezd te is
Új vélemény + fotók hozzáadása
Új hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Ha korábban regisztráltál már oldalunkon, akkor lépjél be, ha nem, akkor pár perc alatt regisztrálhatod magad.
lorem ipsum

loading ...