© 2007 - 2024 tourist-informator.info. all rights reserved
SUCHEN Erweiterte suche Reservierung
uncover map ▼

Bad Dugas Danesti


Freibad Danesti
Bad Dugas Danesti

Danesti

Nr. 384

46.514014, 25.746796

zeige die Telefonnummer

   ̶

http://felcsik.ro

0.7 km

9.7 km

16.8 km

Warum ist so besonders Bad Dugas Danesti:
+ zum Reiseplaner
Verfügbarkeit veraltet
0:00 - 0:00
Programm

Allgemeine Infos - Bad Dugas Danesti

Numele satului Dăneşti aminteşte locuitorilor din regiune de două lucruri. De Băile Dugás şi de ceramica neagră. Amândouă au un caracter reprezentativ. Apa termală de 18 grade Celsius a băii Dugás atrage locuitorii din împrejurimi. Aici funcţionează unicul ştrand din Ciucul de Sus, care este un loc popular de distracţie al tinerilor.

Baia cu apă minerală se situează la 1500 metri de drumul naţional cu numărul 12 şi la 1200 metri de gară, în partea de sud-vest a satului, la poalele unui deal foarte frumos, de unde se poate admira lanţul muntos al Hăşmaşului Mare, Piatra Singuratică, Tarcăul şi Munţii Ciucului.

Pe deal este amplasată o vilă care poate adăposti 10 persoane, cu vedere asupra bazinului de 33x10 metri şi bazinului pentru copii de 4x10 metri, care sunt înconjurate de un loc îngrădit de făcut plajă acoperit cu iarbă.

Baia cu apă minerală se întinde pe un teren de 22000 metri pătraţi. Baia a fost fondată în anul 1929 de către corpul industrial al Ciucului de Sus. Istoria sa a început cu acel izvor natural de apă minerală a cărei apă de 20 grade Celsius a fost recomandată pentru tratament de băut şi de vană de către medicina populară. În anii 1960 s-a descoperit prin foraj adânc un izvor hipotermal de 22 grade Celsius, care operează un bazin de 33x10 metri şi un bazin pentru copii de 4x10 metri cu tobogan. În anul 1998, cu ocazia unui nou foraj de 245 metri s-a descoperit cel de-al treilea izvor hipotermal (26oC) de apă minerală, a cărei compoziţie chimică este asemănătoare cu cea a izvoarelor menţionate anterior, însă temperatura sa este mai ridicată cu 4oC
what's nearby
Suche in der Nähe
  • unterkünfte
  • gastronomie
  • dienstleistungen
  • attraktionen
  • veranstaltungen
city info

REVIEWS Bad Dugas

Hier waren schon: 0 Warst du schon hier?
Möchte nochmals kommen: 0 Möchtest du nochmals kommen?
Möchte hinfahren: 0 Möchtest du hinfahren?
Gefällt: 0 Gefällt es dir?
NEGATIVE EINDRÜCKE (0) POSITIVE EINDRÜCKE (0) TOURIST FOTOS
Keine Bemerkungen.

Fügen Sie als Erster hinzu.
Diese Bewertung ist die subjektive Meinung eines Individualreisenden und nicht die von Tourist Informator oder Partnerunternehmen.
Keine vote vorhanden
Dein Vote: -
Neue Eindruck + Fotos hinzufügen
Sie müssen angemeldet sein, um Eindrücke hinzufügen
lorem ipsum

loading ...