© 2007 - 2024 tourist-informator.info. all rights reserved
CĂUTARE căutare avansată Rezervare
uncover map ▼

Wellness Tusnad Băile Tuşnad
Obiectiv recomandat


Centru Wellness & Spa Băile Tuşnad
Wellness Tusnad Băile Tuşnad

Băile Tuşnad

Centru, Lângă Lacul Ciucaş

46.146953, 25.857141

arată numărul de telefon

   ̶

http://

0.8 km

0.5 km

43.9 km

De ce să alegi Wellness Tusnad Băile Tuşnad:
Situat în centrul staţiunii Băile Tuşnad lângă Lacul Ciucaş, Wellness Tusnad este un complex de relaxare şi odihnă, ce întruneşte toate condiţiile unui centru wellness de ultima generaţie, fiind o destinaţie ideală pentru petrecerea timpului liber, indife
+ adaugă în planificator
Momentan nu e vizitabil
10:00 - 21:00
Arată orar

Prezentare generală - Wellness Tusnad Băile Tuşnad

WELLNESS TUSNAD

Situat în centrul staţiunii Băile Tuşnad lângă Lacul Ciucaş, Wellness Tusnad este un complex de relaxare şi odihnă, ce întruneşte toate condiţiile unui centru wellness de ultima generaţie, fiind o destinaţie ideală pentru petrecerea timpului liber, indiferent de sezon şi de vârstă. Se întinde pe o suprafaţă de 2044 m2 spaţiu acoperit şi 200 m2 spaţiu deschis. Capacitatea maximă în funcţie de numărul clienţilor care folosesc serviciile unităţii în acelaşi timp este de 200 de persoane.

Wellness Tuşnad dispune de:

• bazin pentru copii (temperatura: 30-32 °C, adâncimea: 0,20-0,40 m);
• jacuzzi de max. 8 persoane (temperatura: 34-36 °C, adâncimea: 0,90 m);
• bazin de înot (temperatura: 26-28 °C, adâncimea: 1,20 m);
• bazin cu apă termală (temperatura: 34-36 °C, adâncimea: 0,95 m);
• bazin cu elemente de hidromasaj (temperatura: 28-30 °C, adâncimea: 0,95-1,00 m);
• bloc wellness/saună finlandeză, cabină cu aburi, infra-saună, spaţiu de odihnă, cameră de sare, salon de masaj, bar şi bufet.

Sistemul performant de filtrare şi tratare a apei de ultima generaţie (cea mai avansată tehnologie), permite menţinerea apei la parametri optimi. Compexul dispune de o parcare gratuită, unde aveţi posibilitatea de parcare în siguranţă pe perioada şederii.


Program: luni: 14:00-21:00; marţi - duminică: 10:00-21:00.

 

Pentru mai multe informaţii sunaţi la: 0756 118 479

 

 

what's nearby
Caută în vecinătate
  • cazări
  • gastronomie
  • servicii
  • atracţii
  • evenimente
city info

EXPERIENŢA TURIŞTILOR (IMPRESII, COMMENTARII) Wellness Tusnad

Au fost aici: 7 Tu ai fost aici?
Vor să revină aici: 6 Vrei să revii aici?
Vor să ajungă aici: 6 Vrei să ajungi aici?
Locaţia îi place la: 7 Îţi place locaţia?
IMPRESII NEGATIVE (2) IMPRESII POZITIVE (3) FOTO TURIŞTI
Csak egy Székely
Grup de prieteni 30 August 2015, 12:23
Nem kell minden jött ment hisztériájára felülni, mert, hogy eljönnek Erdélyben és azt hiszik az övék a világ. Elégedetlenkednek, és persze reklamálnak. Minden formában megpróbálnak lejáratni (tisztelet a kivétel) Az előző negatív véleményhez csak annyit szólnék, hozzá, hogy Illet volna a bejáratnál elolvasni, hogy mit tartalmaz a belépő ára és nem utólag hisztizni. Tudni kell, hogy két nyelven MAGYARUL is ! ki van írva a szabályzat, a házi rend vagy is a program. Tehát illene elolvasni bár azt, ami nagybetűs. Továbbá nem nevezhető koszosnak a fürdő, de ha igen akkor mit keres egy elit Magyar a koszos Tusnádi fürdőben? Maradjon otthon. Ennyit a negatívumról. A pozitív az, hogy minket tisztességes kiszolgáltak és nagyon jó élményeink és megtapasztalásaink voltak a fürdővel kapcsolatban, nem beszélve a víz tisztaságáról és kellemes melegségéről medencénként. Zárszóként. Nyitott szemekkel kell járni nem csak a fejünkből kinézni, mert Magyarországon is képesek az embert pénz nélkül hagyni a kedves testvéreink.(volt sajnos részünk belőle ) Ez csak egy székely megtapasztalása és véleménye.  
D.Nagyné Benkő Krisztina
Familie cu copii mici 23 August 2015, 14:38
Nagyon nagyott csalódtam a Tusnádi élményfürdőben.Magyarországról 700km-ről voltunk 2015,aug.21.-én a fűrdőben.A pénztáros hölgynek emlitettem előszőr vagyunk itt ,hogy működnek itt a dolgok.Semmiről nem tájékoztatott főleg a lényegről, elfelejtette küzölni ,hogy a jegy amiért 105 lejt fizettünk csak 3h szól.De azt tudta közölni ,hogy a 13 éves lányom nem kaphat gyerek jegyet mert sajnos túl magas.Mikor jönnénk ki közlika pénztárnál, mivel 3h túl voltunk bent fizessünk még 85 Lejt.Mondanom sem kell váltanunk kellett még forintott ,hogy ki tudjuk fizetni.Persze ki fizettük mert becsület így diktálja.De igazságtalannak tartom mert ha ezt tudom 3h elött ki jövők.Igy a 4,5h fürdésünk 14 000 ezer forintba került az élményfürdőnek nem nevezhető koszos fűrdőben.Felháboritó,hogy hogy le húzzák a Magyart.Itthon ebből a pézből 3-szor elmegyünk és nem ilyen helyre.Többet az életbe be nem megyünk de remélem aki ezt olvassa az is megondolja.  
bencze lajos
Cuplu matur 13 Februarie 2015, 10:27
Erdemes kiprobalni,nekunk nagyon tetszik visszajaro vendegek vagyunk.  
Farkas Imre
Cuplu matur 13 Februarie 2015, 10:12
nagyon jo  
BEDO EDITH
Cuplu senior 19 Ianuarie 2014, 18:42 SEPSISZENTGYORGY, ROMANIA
 
Asztalos Sándor
Cuplu senior 27 Decembrie 2013, 12:14 sepsikőröspatak, romania
Végre ezt is megértük-bravo  
Această secţiune prezintă strict opiniile şi părerile utilizatoriilor siteului şi au fost publicate la cererea şi cu acordul acestora. Tourist Informator face tot posibilul să elimine mesajele defaimătoare, calomnioase sau jignitoare şi nu poate fi tras la răspundere pentru conţinutul acestei secţiuni.
83.7%
Au votat 7 persoane
Votul tău: -
Adaugă impresia, părerea ta despre locaţie. Schimbul de experienţă ajută şi pe alţi călători să aleagă mai bine. Vă mulţumim.
Adaugă impresie + fotografii
Trebuie să fiţi autentificaţi pentru adăugare comentarii şi fotografii despre locaţie!
lorem ipsum

loading ...